Spremni i itekako raspoloženi duelisti Isak Šabanović i Miloš Kovačević su donijeli sinoć još jedan odličan nastup.

Žiri ih je nagradio sa maksimalnim brojem glasova, dok u preglasavanju Isak dobija samo blago prednost i na taj način odlazi direktno dalje.

-Ovo je bila borba rok protiv folka, i jedan i drugi ste zaslužili šest glasova ali Isak je imao bolji stajling. Kada sam Miloša prije nekoliko emisija pustio opravdao si sada sva očekivanja- jasan je bio Popović.

-Obojica su fantastični, prednost sam dala Milošu u ime muzike koju ja preferiram- rekla je Snežana, a Bosanac se našalio da je iz istog razloga dao glas Isaku i pohvalio je Mariju za rad sa njenim kandidatom.

– Za Isaka je dosta toga već odavno rečeno. Ima tu neke magije, ti si toga svjestan kao i tvoj mentor i smatram da je tvoj put jasan. Prelijepo je ovo zvučalo, ali bih malo veći akcenat stavila na tvog protivkandidata ovog puta. Ti si se meni jako dopao, na neki perverzan način si mi jako sek si. Ja sam jedina žena koja to večeras misli i jedina kojoj ti ove večeri nisi prišao- poručila je Jelena.

– Svaki put budi ovakav zbog toga što publika ne prašta nijedan pad, posebno poslije svega što si pokazao – rekao je Đorđe Isaku.

Marija je svom kandidatu kazala da se bori u baražu, a za nastup ga je i Mili pohvalio, dok je svom kandidatu poručio da je on već zvijezda.

Isak se odmah nakon jučerašnjeg nastupa oglasio i na društvenoj mreži Instagram.