U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu , koji je pre skoro dva meseca pokrenuo vojnu operaciju nad Ukrajinom i time započeo rat. Nedavno je bitnku nad životom, usled posledica izazvanih korona virusom , izgubio Vladimir Žirinovski. Putin je se naravno pojavio na sahranii , a celi svet je obišla snimka na kojoj ruski predsednik jedva suzdržava suze.

Za Putinom dolazak na sahranu katedrala je morala biti ispražnjena , a to se vidi i na snimcima kada je Putin odavao počast , gde su samo bili prisutni on i njegovi telohranitelji. a dok za razliku od predsednika Medvedeva , koji je također odavao počast , pored njega bili su prisutni i drugi ožalošćeni. Poznato je da se od ruskog predsednika njegovi telohranitelji ne odvajaju , ali ono što je privuklo pažnju svih jeste jedan muškarac , koji je sa njegove leve strane nosio crni kofer. Mediji su istakli da je u pitanju ” nuklearni kofer ” koji Vladimira Putina prati svugde , te je uvek u rukama njegovih najbližih ljudi.

Ističemo da Putinov kofer nije jedini , te postoje i još dva za koje se ne zna kod koga su. Ruski mediji su istakli da se u crnoj tašni nalazi i prekidač , bele boje. U pitanju je odašiljač koji emituje poruku o lansiranju nuklearnog oružja koje je u stanju privatnosti od početka Ruske invazije nad Ukrajinom. Ističe se da bi ova poruke bila pokrenuta za lansiranje nuklearnog uružja , poruka mora biti poslana i sa ostala dva kofera. Napominje se da je kofer uvek u rukama pouzdanih ljudi , te da se otvara uz pomoć specijalno personalizovane šifre , te se na Ruskom zove ” Čeget ” , po planini. Ostatak teksta pročitajte ovde.