Voditeljica Nataša Pavlović je u više navrata isticala da je za skladan brak ključno razumijevanje, a onda je u jednom intervjuu imala itekako interesantno izlaganje na ovu temu.

– Mlad čovjek kada se zaljubi odmah bi i vjenčanje i djecu, zbog toga što misli da će to trajati zauvijek. Ali, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio dosta skladniji i da u pedesetim ne bi “poludjeli” – istakla je ona za Story, dodajući da je, u momentu kada je počinjala emotivnu vezu sa svojim sadašnjim suprugom, željela da zna šta je sve tačno on preživio prije nego što je stupio u vezu s njom.

“Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao “milion” žena prije mene, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovjek treba da radi, onda sam rekla – super, to je odlično.

– Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, nego mi je bilo drago, zbog toga što sam znala da će umjeti više da me cijeni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, isto kao i ja – dodala je Nataša, zaključujući priču ovim riječima:

– Ispričala sam mu i cijeli moj historijat, samo što moja prošlost nije bila burna koliko je bila njegova. Ali, imala sam mnogo mogućnosti da na osnovu kako svog, tako i iskustva svojih drugarica, zaključim šta tačno želim. Sa trideset si zreo čovjek, ali prije toga zasigurno nisi. Ne kažem da ne možeš naći partnera za cijeli život, ali to je čista igra na sreću kroz život. Svaki dan se zahvaljujem Bogu što sam sačekala i što ništa nisam radila na brzinu – kazala je za kraj Pavlovićeva za “Story”.