Domaća balkanska scena, nikako dobro ne stoji po pitanju nekih novih izdanja, a po svemu sudeći niđta konkretno se neće dešavati ni ove 2021 godine. Covid 19 je definitivno polomio krila svim izvođačima, koji muku muče sa svojim karijerama. Imamo slučajeve poput Darka Lazića i Sandre Afrike koji nastupaju po kućnim žurkama, po kućama i stanovima po Srbiji, što je postao sasvim novi trend. 

Rijetki su oni poput Goce Tržan koja je snimila tek jednu pjesmu u novoj 20021 godini, jer se jako teško usuditi snimiti nešto, prihoda nema, tako da je svako ulaganje jako rizično. Niko ne zna koliko će ovo sve da traje, pa je štednja jedini vid investicije u cijeloj ovoj priči. Na to svem, imamo i korona virus koji napada šta stigne, a svakako su najugroženiji oni koji su prešli 60 godina života. 

Estrada je to najbolje osjetila, jer pored starijih, imamo i muzičara koji su sa 40 i kusur godina, podlegli ovom zlokobnom virusu. Posljednji takav slučaj što se tiče rokenrola jeste odlazak legende gitare, člana Riblje Čorbe Miše aleksića koji je preminuo u roku od samo par dana. To je strašno pogodilo njegovog dugogodišnjeg prijatelja boru čorbu, koji i sam nikako nije dobro, o čemu ne voli da priča u medijima. 

Kako kruže priče po kuloarima on ima tumor na prostati, i to ga izjeda posljednjih par godina, tako da stalno provodi vrijeme kod doktora, i raznim klinikama, a najveća podrška je svakako njegova supruga koja mu je ujedno i najveži oslonac u životu. Da li vi volite Riblju čorbu?