Sve više imamo ovakvih priča na svijetu jer vidimo da je ekonomska situacija teška i da su narodne kuhinje sve više pune, posebno u posljednje vrijeme. Možete li zamisliti kako nekome bude teško i koliko ih nužda natjera da odu u pekaru ili restoran pa pitaju da li imaju nekih ostataka i da li mu se može nešto dati da jede.

Isto tako imamo i dosta ljudi koji žele da pomognu, pa naravno da ima i onih koji se ogluše na takve molbe, te samo okrenu glavu od onih kojima je potrebna pomoć Mi ćemo danas da pričamo o jednoj situaciji gdje je bila djevojčica sa velikim srcem.

Anđela Lečić inače ima 18 godina, pa je ona tako mlada otovrila jedan mali restoran na Paliluli, a u svemu tome su njoj pomogli i roditelji. Tu se inače radi o restoranu gdje se pravi kuhana hrana za ponijeti i taj restoran je nov.

Prije nego što je otvorila, Anđela je došla na jednu ideju gdje ona može raditi posao uz koji će da se i na jedan način osjeća bolje i da pomogne na način koji može.

Ona je rekla da je humanost veoma bitna i to je onaj osjećaj kada ustanete nekoj starijoj osobi u autubusu ili kada pustite preko reda nekog u prodavnicu. Ona je rekla da je njoj mnogo drago bilo kada je ona uslužila ženu koaj je trudna jer je znala da onda ona neće morati kuhati kod kuće i zamarati se sa time.

Osim toga je spomenula situaciju kada joj je došao dječak i pitao je šta bi mogao jesti za 50 dinara, a tako je ona rekla da ne može ništa za taj novac, pa mu je u kesu stavila čitav obrok i poklonila mu ga.