Skroz je rijetka situacija da pjevačica Ceca Ražnatović priča oko svog privatnog života i neke stvari nije htjela nikada da javno otkrije. Rekla je jednom prilikom ona kako je njena majka imala veliku želju da ona i njena sestra Lidija znaju da sve poslove u domovima obavljaju.

Upravo to je i razlog zbog čega ih je naučila da one prave neka osnovna jela, pa je i rekla da kada je hrana u pitanju da je ona više za to da se naruči hrana nego da se pravi.

Osim toga je spomenula da je njena sestra Lidija slična kao ona što se tiče toga razmišljanja, ali da ipak ona zna češće kuhati nego Ceca.

Također je i rekla kako ona ima inače dvije žene koje se bave sa njenom kućom i da je što se toga rasterećena i da joj je drago zbog toga što ona može nekome da plati i da neko može da na osnovu toga sebi platu zaradi.

Spomenula je da su to dvije žene sa sela, a sve to je probudilo dosta komentara kod ljudi pa je i Ceca spomenula da je ona za svoju sestru mnogo vezana, a isto tako da su njihova djeca međusobno jako povezana.

Smatra da su porodični odnosi veoma bitni i uvijek je gledala da njeguje te stvari, a osim toga joj je sestra Lidija veoma bitna u životu pa bi voljela da joj ostane velika podrška kao što je to bila čitav njen život.