Kada je reč o javnoj sceni , mnogo je ličnsoti koji iako su imali želju nisu imali volju da se izbore za svoje mesto na etradnom nebuu . Samim tim danas ćemo da se vratima u rane 2000te godine , te ćemo da govorio o javnim ličnostima koje su tada bile popularne . Naime , tada je dosta teže nego danas ostvariti slavu , jer je potrebno mnogo truda i zalaganja , da se istaknete u moru drugih . Naime , neki su svakako uspeli da se izbore za sebe , dok neki nažalost nisu imali tu sreću.

Dakle , mi ćemo danas da govorimo o jednoj pevačici , a koja je izbacila hit za koji ne sumnjamo da se i dan danas sluša. Dakle ,reč je o Ivi Vrcić , a koja je izbacila pesmu Skloni je od moga stola , te koja je i danas rado pevana . Naime , autor pesme je Dragan Brajović Baja , a koji je sa ovom pesmom Ivi karijeru podigao na visočiju lestvicu , Naime , njen prvi album dožieo je veliki uspeh , a pesme su se odmah našle među omiljenim na svim televizijskim i radio stanicama.

Inače , tada su svi Iivi predviđali ogromnu karijeru , te veliki uspeh , a u Budvi , na festivalu 2006te godine je nastupala sa pesmom Lažu me oči tvoje , te je to poslednja pesma koju je ova pevačica snimila za svoju moe se reći kratku karijeru. Ona je odlučila da se povuče sa javne scene , iz razloga koji su njoj poznati , te je se ubrzo odelila iz Srbije. Danas je njeno prezime Delafoli, a svoju muzičlu karijeru je započela sa samo 19 godina. Otkrila je da je tada upoznala svog supruga koji je imao 28 godina.