Posljednjih par sedmica glavni događaj u cijelom svijetu je Svjetsko prvenstvo u fudbalu koje se održava u Kataru, a gdje je do neki dan učestvovala i Srbija čiji je selektor Dragan Stojković Piksi. Mnogi su se nadal velikom uspjehu Srbije, ali su se te želje ipak pokazale nerealnim. Srbija je igrala loše, te je završila na zadnjem mjestu u svojoj grupi, ali to ipak nije omelo mnoge da dođu u Katar i da Srbiju bodre sa tribina. Tako smo na tribinama mogli da vidimo mnoge poznate ličnosti iz Srbije, a među njima je bila i Piksijeva supruga Snežana Stojković, koja je uživala u društvu svojih prijateljica.

Ona je sa svojom djecom Markom, Andreom i Anjom iz lože navija za reprezentaciju i svog supruga, a u vrijeme kada Srbija nije imala utakmice, ona je to vrijeme provodila u odabranom društvu. Snežana Stojković, koja inače u medijima ima nadimak Pikseta je bila u društvu poznate TV voditeljice Jovane Joksimovoć, koja je u Katra došla sa svojim suprugom Željkom, a tu su sa njima bile i Ivana Mišković Karić i Branka Nevistić te su maksimalno uživale i nisu propustile da neko vrijeme provedu i u pustinji

Snežana je na svom Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija a najveću pažnju je privukla ona na kojoj su se njih četiri slikale bosonoge na pijesku. Osim ovoga izgleda, prijateljice su obilazile i ekskluzivne prodavnice, kojih u Kataru ima mnogo, a sve su poznate kao osobe koje prate modu, te su sigurno sve četiri malo i obnovile svoju garderobu. Vjerujemo da će pamtiti ovo putovanje, mada igre Srbije svako želi što prije da zaboravi.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here