U nastavku današnjeg članka donosimo vam priču na koju niko neće ostati ravnodušan. Poznato je da su se ovakve priče dešavale u nekim davnim vrmenima i to kada medicina nije bila razvijena koliko je dana , te da nije strana ni ona priča da se u noći na grbljima čuju krici mrtvih duša. Iako je takvo stanje gotovo uvek povezivano sa demonima , utvarama i sa još mnogo stvari koje možemo i na filmovima da gledamo .

Međutim istina je drugačija , jer kada je u pitanju neko manje mesto i kada neko umre , porodica bi ga sahranila isti dan , jer tada nije postojao pojam klinička smrt , pa ako se desi da neko nije zapravo bio mrtav , kada je probudi pod zemljom 2 metra , on svakako umre jer je već zakopan. Sledeća jeziva priča nam dolazi iz Bosanske Krupe, gde je sredinom 60 godina prošloga veka od srčanog udara prmeinuo Ilija Bošković, koji je imao samo 52 godine. Kako njegovi ukućani tvrde, legao je normalno da spava, i više se nije probudio, sahrana je bila zakazana odmah za sledeće jutro u selu nadomak Krupe.

Celo selo se skupilo , a pop je bio spreman da krene sa opelom , ali se nakon par trenutaka začuo neobičan zvuk iz sanduka . Svi koji su bili prisutni na groblju ostali su u šoku , kada je u trenutku se poklopac otvorio , te je Ilija ustao , prošao pored svih koji su došli da ga isprate bez da im kaže i jednu reč , te otišao kući , a njegovova majka je pala u nesvest kada ga je videla.