Vjerujemo da se svi jako dobro sjećate velike sapunice koja se odvijalaa u Srbiji prošle dvije godine, kada je Miroslav Ilić moraao u par navrata dolaziti na sud, jer gaa je njegova ljubavnica iz 80 ih godina prošlog vijeka, tužila za očinstvo nad njihovim sinom Devinom. Podsjećaamo, njih dvoje žive u Americi, aali se ona tek prije 2 godine jaavila, kako bi potražila mogućnost da Miroslav Ilić prizna svoga sina. 

Kako je izjavljivala u to vrijeme, njima apsolutno ništa ne treba od njegaa, jer su zbrinuti, imaaju dobre poslove, ali je inat proradio u njima, i Devin jednostaavno želi prezime od svogaa oca. Par puta je suđenje bilo odlagano, ali je posljednji puta Miroslav Ilić nastradao, tako da je morao pokriti sve njene troškove putovaanja iz Amerike u Srbiju, koji sigurno nisu mali, a odlukaa suda za Ilićaa, bilaa je poražavaajuća. 

Naime, sud je donio odluku da se uraadi DNK aanaliza, i po svemu sudeći poznati srpski pjevač će morati da pristane na ovu opciju, a samim time i prizna očinstvo nad odraslim mladićem, koji danas ima 34 godine. Međutim, Miroslav Ilić, sada od suda traži dokaaz da li je uopšte Mirjaana Antolović njegovaa majka, što je i više nego suluda opcijaa. 

Kako ona navodi on je nju vodio čak i u rodne Mrčajevce, i sve je bilo spremno zaa svadbu, koja se na kraju krajevaa ipaak izjalovila. Ona je rekla srpskim medijima, da je ročište zakazano zaa sutra u 9 sati, tako da ćemo vidjeti koja će biti odluka suda po ovom slučaaju.