U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva tema, aa tiče se najpopularnijeg rijaliti progaram koji je još uvek u toku, a to je svakako Zadruga. Kroz ovaj rijaaliti program, prodefilovali su mnogi poznati i nepoznati, a neki koji nikada u životu nisi bili deo estrade, su odjednom dobili jako veliku dozu popularnosti i postali su deo šou biznisa. 

Verujemo da se svi sećate Divne DNK koja je preko ovog rijalitija i pored toga što izgleda totalno neprimereno za teeviziju, postala poznata nadugo i naširoko, a nema osobe na balkanu koja do sada nije čula za nju i za Marka, njenog supruga sa kojim danas ima i dete. Međutim, mi da nas govorimo o jednom pravom domaćinu i čoveku iz naroda, koji je za jako kratko vremen postao jako veliku popularnost u celoj regiji. 

To je popularni Radašin, koji je sa karakterističnom frizurom sa početka 80 ih godina prošloga veka osvojio sva srca normalnih ljudi u celoj regiji. Radiša Miljković je bio slika i prila popularnog Radašina iz serije “Selo gori a baba se češlja”, koji je govorio specifičnim akcentom, a bilo ga je jako teško za razumeti. 

Farma, Zadruga i veliki brat mu nije donela ništa posebno u finansijsskom smislu, tako da se vratio u svoje rodno selo i bavi se poljoprivredom, baš kao i pre. On je i dalje u svom selu Ljupten, a na društvenim mrežama se pojavi oi njegov video. Da li biste ga danas prepoznali, i kakav je po vama bio u to vreme? Pišite nam sve u komentarima…