I ovog martovskog dana se malo bavimo sa vijestima koje su uvijek u trenudu, i koje će svakako da interesuje sve ljude koji su pratili nekada jako veliku muzičku zvijezdu Jelenu Marjanović. Podjsećamo ona je mučki ubijena u Crvenki na nasipu i to 2 aprila, uskoro će i godišnjica,a za njom je ostala maloljetna ćerka koja u tom trenutku ničega nije bila svjesna. 

Danas je već puno starija, i jednostavno se mora nositi sa bolom, jer dalje mora bez dsvoje majke. Ubica još uvijek nije pronađen, a sve je puno zanimljivije, jer je sve obavijeno velom tajne i misterije, a pravosuđe u Srbiji još uvijek tapka u mjestu po pitanju ovog surovog ubistva. Kad se sve sabere i oduzme odmah je njen suprug Zoran bio glavni osumnjičeni za ubistvo, jer je on posljednji uputio poziv prema njoj tog kobnog poslijepodneva. 

U cijelu priču je umiješana i njena svekrva, koja je tri puta do sada odbijala poligraf. Vladimir Jovanović, Jelenin svekar kaže da njegova mala unuka jana svaki 8 mart jako teško podnese. Sva djeca pakuju cvijeće za svoje majke, a ona mora cvijeće svojoj majci nositi na grob. Prošlo je već 5 godina, a rane nikako ne zacjeljuju, i najgore je što još uvijek nije pronađen ubica. 

Kako je njegov otac rekao, Zoran se ne može nastaviti baviti poslom kompozitora, jer kada god ode u studio sjeti se Jelene i ne bude mu nikako dobro. 24 februara je trebalo biti novo ročište, ali je odgođeno za 4 april, jer je njegov advokat ima korona virus.