Mi se u nastavku današnjeg članka malo posvećujemo domaćem šou biznisu, koji je itekako spao na niske grane u posljjednjih godinu dana. Vjerujemo da ste svi upoznati sa činjenicom da posla više skoro nikako i nema, pa tako ne prođe niti jedan dan, a da ne čujemo nekog od poznatih muzičara kako više nemaju od čega da žive. 

Oni su tako u posljednjih godinu dana od Vlade Srbije dobili u 2 navrata po 90.000 dinara, ali im očito ni to nije bilo nikako dovoljno. Međutim, stara narodna poslovica ne kaže bez razloga:”Dabogda imao pa nemao”. To se najbolje očituje u ovim vremenima, kada jednom Đaniju, popularnom srpskom pjevaču i njegovoj ženi nije dovoljno ni 100 eura za dnevne potrebe? Pogledajte samo ostatak populacije koji dnevno živi sa po par eura. 

Međutim, imamo i onih starijih i iskusnijih pjevača koji mogu da žive jako lagodnim životom, jer su štedjeli na vrijeme, i štipali od nastupa i slagali u štek, tako da jedan Miroslav Ilić se nikako ne žali na trenutnu situaciju. Tako je ekipa Amy G šou, nedavno posjetila Zoricu Brunclika i njenog supruga kemiša, koji također žive na jaslama stare slave. Imaju ogromnu kuću, u koju su uložili preko milion eura.

Ono što je posebno fascinantno u njihovom slučaju jeste njihovo ogromno kupatilo, gdje svako ima svoju wc šolju. Pločice su urađene u italijanskom stilu, a kako je sve izgledalo pogledajte u ovoj mini reportađi, pa nam javite sva vaša mišljenja. Ima li potrebe da se ovoliko plaća jedno kupatilo? Zorica i kemiš?