U Srbiji i dan danas imamo javnih osoba koje su se nekada bavile poznatim poslovima, iz kojih su izašli davnih dana, ali su i dalje ostali u žiži interesovanja domaće javnosti. Jedna od njih je svakako i poznata Ruška Jakšić, koja je i pored poznih godina, ostala i dalje u top formi, dotjeruje se i ono što je posebno interesantno je to da je našminkana, pa makar krenula i u prodavnicu. 

Emisija “Ljubav i moda” je nekada bila pod njenom komandnom palicom, i sve beogradske i srpske dame slušale su šta ima da kaže dama od stila Ružica Jakšić. Ono što kao i svaka druga dama voli da sakrije, jesu njene godine, pa je tako nedavno gostovala u jednoj emisiji na TV Pinku, kada je pokazala svoju sliku sa 19 godina, te je na kraju rekla da i dalje dobro izgleda danas kada ima samo 40 ljeta.

“Nekada su Beogradom šetale žene koje su bile dame sa stilom, ukusno našminkane i sa lijepo složenim bojama na sebe, a danas kada prođete Knez Mihajlovom, od silikonuša ne možete da prođete. Što je najgore to je njihova ulaznica za estradu, takav je život, pa šta da se radi? 

Ako niste znali Ruška se udavala čak 3 puta, i danas je u velikoj ljubavi sa jednim Italijanom za kojeg se trebala udati još u martu prošle godine, ali je korona virus sve zeznuo. Ona je pokazala i svoju sliku iz mladosti, i može se reći da je bila prava ljepotica. Slažete li se i vi sa nama?