Kako je krenula ekspanzija društvenih mreža i interneta uopšte, na portalima i Facebooku možemo vidjeti jako puno zanimljivih stvari, od kojih nam ponekad nikako ne bude dobro. Svega tu ima, od crne hronike, zanimljivosti, dok imamo i smiješnih i komičnih situacija. Ono što je postalo i više nego popularno jeste da su neke osobe toliko opčinjene sa poznatim osobama da ih u potpunosti pokušavaju kopirati. 

Vjerujemo da ste svi čitali naš članak o muškarcu od 19 godina, kojemu je opsesija da bude isti kao poznata američka pjevačica Britni Spirs. On je potrošio preko 27.000 eura na plastične operacije ne bi li izgledao poput svoga velikoga idola, i može se reći da je u potpunosti uspio u tome. Isto tako imamo slučaj mlade djevojke iz Engleske koja je potrošila brdo para da bi izgledala poput barbike, i ona je također jako puno postigla na tom planu. 

Danas vam donosimo priču o čovjeku koji nije potrošio ništa na svoj izgled, a izgleda u potpunosti isto kao Željko Ražnatović Arkan. On je iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz okoline Foče, a njegovo ime je Darko Maleš, a u svome kraju ga svi zovu Darkan, jer je identičan poput beogradskog kriminalca. Kada je jednom prilikom prelazio hrvatsku granicu, graničari su bili potpuno zbunjeni jer su vidjeli Arkana a ne Darka. 

Nedavno je bio u Beogradu i položio cvijeće na Arkanov grob, jer je veliki poklonik njegovog djela. Volio bi i Cecu da upozna jednog dana, a kako kaže vjeruje da bi se i ona šokirala kada bi ga vidjela uživo.