Do sada smo već par puta pisali o balkanskim sahranama koje su svakako najinteresantnije po svojim dešavanjima na cijelom svijetu. Na istim je u proteklih par godina zabilježeno sve i svašta. Od tuča, ucjena, puno alkohola, pa i do porodičnih svađa, do raznih veselja i tuča na istim. U tome svakako prednjače sahrane koje su se desile u Srbiji. 

Tamo je viđeno sve i svašta, a posljednji događaj se desiou Pančevu, kada je ucviljena porodica još više bila pogođena kada dubina rake uopšte nije bila dovoljna, pa su onda grobari morali da dodatno sat vremena kopaju dodatnu rupu za pokojnika. Danas govorimo o jednom konobaru Milana iz jedne kafane u okolini Zrenjanina koji misli da je do sada vidio baš sve u životu. 

On je jednu noć imao jako veliku svadbu, i jednostavno nije znao gdje udara od posla, kada mu je drugi konobar prišao i rekao da ga ispred čeka lokalni grobar jer ima nešto važno da mu kaže. Kaže da je vidio ženu ispred kafane kako nosi tortu, ali je prije toga bila ta ista žena na groblju sa istom tortom, te ju je pratio sve do ulaza u kafanu na samu svadbu. 

Ono što je najčudnije je to, da je na groblju mumlala nad tortom, i tri puta je posula zemljom sa groblja, i onda je došla, ovdje na veselje. Kada su se sabrali shvatili su da je ta žena zapravo kuma, i da im je nešto navračala na tortu i donijela na samu svadbu. Tortu su bacili u šolju.