Ovaj mart je jako neugodan, jer je koliko god bio ispunjen sunčevim intervalima preko dana i jako lijepim vremenom, jutra su kao jesenja, a pomalo i zimska. Temperature ujutro znaju da idu i do -6 stepeni celzijusa, tako da se jednostavno ne zna šta i kako se obući da vam preko dana ne bude previše vruće. Ako se ujutro obučete laganije, bude vam hladnije do posla, tako da čovjek nikako ne može biti pametan. 

Mi se u nastavku današnjeg članka malo fokusiramo na Beograd, a tamo se jako dobro zna da duvaju košave sa Dunava, pa u ovo doba godine zna da bude jako hladno i neugodno vrijeme. To se pogotovo da osjetiti u ranim jutarnjim satima kada zna biti i mraza po vjetrobranskim staklima, pa je onda preporuka da se izađe i po pola sata ranije ako želite osposobiti vaše auto za vožnju. 

Međutim, problema sa hladnoćom nema i donedavna članica kriznog štaba Darija Kisić Tepalčević. Ona je tako radno jutro i to 8 marta provela obučena u dugu crnu elegantnu haljinu, a vjerujemo da je u autu imala i jaknu, jer je ipak pohladno za ovo doba godine. Ona je tako prolazila pored jedne prodavnice, kada ju je jeddan radnik snimio za svoje potrebe, i to baš u trenutku kada je puhnuo malo jači vjetar. 

Ona ga je u tom trenutku pogledala,ali je morala i rukom da zadrži haljinu da se ne bi zadigla na sred ulice, kao onomad Merlin Monro. Mislite li da je ovo namontiran proces, i koja su vaša mišljenja u vezi nje?