Kako prenose srpski mediji kćerka legendarnog pjevača Mikija Jevremovića, Jelena je završila u bolnici nakon što joj je na dojci otkrivena zloćudna bolest. Ljekari su sumnjali da je kvrga koja joj jse pojavila na lijevoj dojci tu mor i odmag su je uputili na operaciju koja je trajala punih šest sati.

Ona je svoje pratioce na društvenim mrežama obavijestila o situaciji u kojoj se nalazi i objavila je i fotku iz bolničkog kreveta a u opisu je u detalje iznijela sve šta joj se desilo. Jelena je navela da njena objava nije napisana sa namjerom da bude patetična niti je nastala iz samosažaljenja. Ona je samo željela da apeluje na sve žene i djevojke posebno na one koje se osjećaju zdravo da nikada ne zapostavljaju svoje zdravlje i svoje grudi i da redovno idu na preglede.

Niko od nas nije svjestan koliko je tu mor dojke podmukla bolest jer dolazi tiho bez simptoma i širi se a onda u jednom trenu promijeni cijeli život. Zbog toga što nismo naučene i ne znamo same da izvršimo pregled potrebno je ići na mamografiju i ultrazvuk redovno a kako je navela rokovi za preglede kod ljekara su sve duži jer je sve veći broj mladih žena koje oboljevaju od ove bolesti.

Ona sama je ovu bolest otkrila sasvim slučajno i to kada je otišla na razgovor kod ljekara kod kojeg je htijela da uradi estetsku operaciju grudi. Prilikom pregleda je doktor napipao kvržicu i odmah su je uputili kod specijaliste. Ona je navela da je dane prije operacije bila u agoniji i samo je razmišljala o tome šta će biti sa njenom djecom ako joj se nešto dogodi.