Dragan Bradić Sergije je živio više od pola godine u jednoj zemunici u šumi koja se nalazi na planini Javor i jedva je preživljavao. Njega je slučajno pronašao Dragan Stamenić koji je kroz ovu gustu šumu kresao trasu za dalekovod jer je po zanimanju električar i tu se našao na radnom zadatku.

Dragan je hrabri vojnik sa Košara za kojeg niko u Ivanjici nikada nije rekao nijednu ružnu riječ. On je u bitkama i ranjen a odlučio je da se smjesti u zemunici daleko od svih a društvo su mu pravile divlje svinje, mečke i vukovi. U improvizovanom skloništu je Dragan proveo mjesece a Stamenić je za medije ispričao kao ga je pronašao. Dok je radio on je osjetio miris dima i krenuo je prema mjetu odakle on dolazi.

Tamo je ugledao Dragana kojeg poznaje jer ga je često viđao kako radi za nadnicu kako se u zemunici koja je bila pokrivena celofanom, grije pored vatre. Ostao je u šoku kada je shvatio da Dragan tu živi i da nema krov nad glavom. On kaže da to vjerovatno niko živ nije znao jer su svi mislili da on ima mnogo para jer je pomagao svima i kupovao je pečurke od berača na Javoru.

On pretpostavlja da je ostao bez novaca upravo zato što je pomagao svima i sve što je imao je razdijelio. Za Dragana se zna da je bio na mnogim ratištima a da je na Košaru i ranjen i da mu je tijelo puno gelera. Nakon što je otkriveno kako živi Dragan je rekao da nije imao gdje drugo jer je ostao bez kuće i zemlje. Kaže da mu je sve oteto i da je završio i u zatvoru u kojem je proveo deset mjeseci a bilo ga je sramota da traži pomoć od drugih pa se sklonio u šumu. Ostatak pročitajte ovdje.