Ove nedjelje se malo dotičemo predsjednika Srbije Alkesandra Vučića, koji je opet u centru pažnje što se tiče njegove aktivnosti u samim medijima. Naravno, radi se o novim dozama vakcina protiv korona virusa, jer je Srbija po broju vakcinisanih trenutno prva u Evropi, što je svakako jako dobar primjer za sve ostale zemlje u okruženju. Samim time, jako je rado viđen gost na svim televizijama u Srbiji. 

On se uvijek rado odaziva jer voli jednostavno da bude u medijima, i da bude na predispoziciji srpskim građanima, oko svih mogućih nejasnoća. vezanih za samu vakcinu protiv covida 19. Dragan Marković Palma je tema današnjeg članka, čovjek koji je u politici, ima svoju televiziju, i osim samih Jagodinaca, vole ga i u ostalim dijelovima Srbije. 

Ono što je posebno kod ovog čovjeka je to, što nikada nema dlake na jeziku, jako je iskren, ponekad malo i prenagli ali to je jednostavno njegov način izražavanja i on se sigurno nikada neće promijeniti, ni u jednom jedinom segmentu. Sadase pojavio u Happ TV-u i to zajedno kao gost, sa popularnim narodnim pjevačem Đanijem. Zajedno su izašli na bunu, da bi mu Palma pomogao da otpjeva pjesmu o Aleksandru Vučiću. 

On je ovaj svoj izlet opravdao sa time da je narodu više preko glave crnih tema, i priča o vakcinama i korona virusu, i da je došlo vrijeme da se svi malo provesele. Kako drugačije, nego uz dobru narodnu pjesmu? Tom prilikom je Đaniju baš kao u kafani zalijepio i novčanicu na čelo, kako i dolikuje. Video možete pogledati ovdje.