Sada već poznata pjevačica koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju Zvezda Granda, Aleksandra Tadić Cipka, vrijedno radi na novim pjesmama i razvoju svoje karijere.

Ona je snimila par novih pjesama koje će ekranizovati, a da posao u šou biznisu uopšte nije lak, sama pjevačica se uvijerila nedavno, kada je doživjela tešku nezgodu na jednom od snimanja.

Dakle, pjevačica je imala svenu u kojoj je bila okružena velikim brojem svijeća, a u istoj je nosila haljinu koja je napravljena od perja. U jednom momentu ona je pala, a u njenu haljinu je zahvatio plamen te je počela da gori.

Svi koji su bili tu su skočili da ugase vatru koja je zahvatila haljinu, a pjevačica je istog trenutka počela da vrišti i paniči. Plamen je vrlo brzo ugašen, a haljina je u potpunosti uništena, dok je Aleksandra nažalost zadobila lakše opekotine.

“Sve je na kraju dobro prošlo na svu sreću i hvala bogu, jako sam se uplašila kada sam vidjela plamen na sebi što je i očekivano. Sad mažem melemom opekotine, ali sve je OK na kraju”, kazala je pjevačica za Grand Online.

Cipka je svima poznata već odavno, s obzirom da se takmičila nekoliko godina u najpoznatijem muzičkom šou Zvezde Granda. Ona je na takmičenju postigla veliki uspjeh, a to se ogleda i u tome što je već snimila nekoliko pjesama, a snimila je i par spotova. Pehovi se dešavaju, ovo jeste veliki peh, ali na svu sreću završilo se sve kako treba.