Slučaj koji se već dugo vuče po sudu je jako interesantan srpskoj javnosti i medijima jer se radi o popularnom pjevaču narodne muzike Miroslavu Iliću i zahtjevu njegove nekadašnje ljubavnice Mirjane Antunović da prizna njenog sina. Miroslav na sve moguće načine izbjegava da da svoj DNK na analizu a kao jedan od svjedoka na sudu se pojavila i Lepa Brena koja je Mirjanina velika prijateljica i koja je bila svjedokom njihove veze.

Mirjana je u razgovoru sa novinarima otkrila da je njen sin Devin tužio ne samo Mirosalva nego i nju i da nije ona ta koja tuži pjevača. Preema njenim riječima Devin je kada je saznao istinu o svom porijeklu odlučio da tuži oba roditelja a ona dolazi na sud i da se brani ali i da svom djetetu pruži podršku.

Ona je o svemu pisala i na svom fejsbuk profilu pa je pojasnila i svoj stav o svemu. Navela je da je davno digla ruke od nade da se u Srbiji može doći do pravde jer je očito da ne može pošto njihov proces traje već godinama. Ona smatra da bi sud morao i mogao da naloži Miroslavu Iliću da da svoj DNK bez pogovora ali bi isto tako kaznio i sve one koji lažno svjedoče a takvih u njihovom suđenju ima.

Mirjana je dodala da Devon ipak vjeruje da će na kraju pobjediti pravda i da će dobiti ono što traži. Inače sudski proces o kojem je riječ traje već 14 godina i Devonu nije potrebno ništa materijalno od njegovog oca ali mu je potrebna istina i pravda.