Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić svoj privatni život , uspješno krije od očiju javnosti. I mada je on javna ličnost , Vučić baš ne voli u medijima da priča previše o svojoj porodici . Poznato je da je Vučić već godinama u braku sa Tamarom Vučić , ali njegova supruga se rijetko pojavljuje na nekim dešavanjima sa predsjednikom , osim na nekim formalnim večerama i događajima.

 

Prva dama Srbije zaista ima stila , i uvijek se trudi da izgleda odlično u čemu god da se pojavi. Za nju se zna da ona vodi jedan miran porodični život , i nije dio nikakvih priča i afera , kao i skandala. Nedavno se Tamara odazvala na poziv američke ambasade u Beogradu.

Američki ambasador je organizovao modnu reviju „Američka moda u Srbiji“ , a mora se priznati da je gospođa Vučić sa svojo pojavom očarala sve , i niko nije mogao da skine pogled sa njene crvene haljine , koja joj je u potpunosti pristajala. Sa Tamorom je u jednom trenutku zaplesao i ambasador Amerike , koji nije mogao da skine osmjeh s lica. Mnogi smatraju da je Aleksandar Vučić pravi sretnik sa takvom ženom pored sebe.