Poznatog pjevača Halida Muslimovića prekosutra čeka presuda zbog toga što je, navodno, pretukao ljubavnicu 2018. godine.

Upravo bjesan iz ovog razloga, pjevač je, kako se navodi, uputio nekadašnjoj ljubavnici prijeteće poruke. Dakle, Sonja je prije tri godina tužila Halida za fizičko zlostavljanje sudu u Banja Luci, a po svemu sudeći nikako mu se ne piše dobro. Svjestan da će biti osuđen slijedeće sedmice, očajni pjevač se obratio Bašićevoj putem popularne aplikacije i ovom prilikom joj je prijetio.

” Krava koja da pedeset litara mlijeka i prospe nogom završi u mesnoj industriji”, jedna je od poruka koje su mnogo iznenadile Sonju. Međutim, Halid tu nije stao, nego je bivšoj ljubavnici poručio da joj “fino leži to i da ide nagrada za to”, a kao prilog joj je poslao fotografiju sanduka zajedno sa cvijećem.

Ona je bila šokirana porukama koje je dobila od njega.

“Svjesna sam da je uplašen i očajan zbog presude koja ga čeka, ali, ne treba me ovako prepadati”, kratko je rekla.

Moramo podsjetiti, Muslimović je u julu 2018. godine brutalno pretukao Sonju između dva i tri sata ujutro na relaciji magistralnog puta Banja Luka- Kozarac, a presuda za ovaj slučaj se očekuje u sljedećim sedmicama. Kako se pisalo, ona je tog momenta pobjegla od njega, te je pokrenula sudski postupak. Poslije svih dokaza koji su pokazali da ju je zlostavljao i psihički i fizički, odlučeno je da mu se sudi, ali i da dobije određenu kaznu koja će mu naplatiti sve ovo što je uradio njoj.