Čini se da majka fudbalera Nemanje Gudelja više i ne krije da je protiv njegove veze sa Anastasijom Ražnatović. Ona se na dan kada se srpska reprezentacija vratila u Beograd, nakon velikog neuspjeha na Svjetskom prvenstvu u Kataru, oglasila na društvenim mrežama , te je objavila poruku koju je uputila svojoj djeci, te je istakla da majka, između ostaloga zna i ko im želi zlo. Mnogi, koji su upućeni u to da ona nije za vezu njenoga sina i Anastasije smatraju da je ova poruka upravo upućena mladoj pjevačici: ”Majka uvijek sve zna. I ko vam je prijatelj, ko vam misli dobro, a ko smišlja zlo. Ona to nekako osjeti. Čuvajte majku” – glasi objava Olivere Gudelj.

Oliveri, kako se saznaje, nije bilo niti malo drago kada je saznala da će njen sin, ta 24 sata koliko je bio u Beogradu, da će ih provesti sa svojom djevojkom Anastasijom, u čijoj kući je i prespavao. Ovaj par je sutradan zajedno otputovao za Sevilju, a snimili su ih i paparazzi. Gudelj je morao da se vrati u svoj klub, a Anastasija je krenula sa njim, a to se nije niti malo dopalo Oliveri

Sudeći prema fotografijama, razdor između porodice Gudelj i Anastasije ne remeti Nemanjin odnos sa njom, ali kako je otkrio jedan izvor Anastasija je tražila od Nemanje da riješi tu situaciju, na šta joj je on rekao da ne može da utiće na svoje najbliže. Sa druge strane, svojoj majci, i sestri Vanji koje su okrenule leđa Anastasiji je rekao da ga ne zanima njihov animozitet prema njegovoj djevojci, sa kojom planira da bude i dalje.

Ostatak pročitajte OVDJE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here