Danas vam donosimo jednu priču , a koja je se nedavno pjavvila na druptvenim mrežama , a reč je o jednom događaju sa jedne svadbe , a koju je konobar koji je radio na svadbi odlučio da ispriča. Dakle , on je ispričao da jako dugo već radi taj posao , kao i da je se za toliko godina nagledao svega i svačeg , ali da je ova svadba otvorila neka nova vrata i šokirala ga .

Dakle , radi se o tome da je svadba započela isprva kao i svaka druga , ali problem je započeo kada je u restoran ušetao čovek koji kopa rake na groblju , te koji je insistirao da vidi domaćina. Milan je potražio oca mladoženje i sa njim izašao ispred restorana, jer nije želio da pokvari slavlje mladencima i gostima a kada su izašli napolje vidjeli su jednog čovjeka sitnije građe u staroj i isprljanoj odjeći kojem je očito bilo neugodno. Naime ,on je pre svega se izvinuo domaćinu , pa mu je ispričao šta je ugledao nekoliko sati ranije dok je kopao raku.

Dakle , radi se o tome da je jedna žena došla na grob , a u ruci je nosila veliku svadbenu tortu koju je spustila na grob i počela nešto da mumlja a zatim je tri puta prebacila zemlju preko nje. Potom je sjela u auto , a grobaru je bilo jasno da je reč o crnoj magiji , pa je se uputio za njom . Odlučio je da upozori domaćina , a na kraju se ispostavilo da je bila u pitanju kuma.