Pjevačke legende u Srbiji su šokirane sa činjenicom da je Grand doveo do finala osobu koja je pjevala pjesme o kla nju Srba.

Skandal koji je nastao oko kandidata Zvezda Granda Sadika Hasanovića ne jenjava ni poslije par dana od okončanja ove sezone takmičenja, a čelni ljudi Granda Saša Popović ni Lepa Brena ovim povodom se nisu oglašavali.

I dok svi pojedinci šute, o ovom slučaju se oglasila legenda narodne muzike Lepa Lukić.

– Strašno je to što je Sadik uradio, bruka i sramota. Treba mu zabraniti ulazak u Srbiju i  “Grand” mora pod hitno sa njim da raskine taj ugovor. Nadležni organi u našoj zemlji treba da utiču na to, a ne mi pjevači svi. Gledala sam ga u finalu “Zvezda Granda” i dopalo mi se kako je to odradio kako je pjevao pjesme. Tada nisam znala da je pjevao o kla nju Srba i Naseru Oriću. Kad sam čula, šokirala sam se zbog toga – kaže Lepa Lukić.

Pjevačica uz to dodaje da joj je krivo što pjevači njenog kalibra ne mogu da nastupaju po državama bivše Jugoslavija, a mi u Srbiji punimo džepove ljudima koji nas ne vole.

– Nas niko ne zove u Hrvatsku i Bosnu da pjevamo, nema srpskih pjevača u njihovim muzičkim takmičenjima i u rijalitijima. Srbi tamo ne mogu da grade svoju karijeru, a mi ove sve ljude prihvatamo otvorenog srca i oni na kraju ne znaju to da cjene, što se moglo vidjeti nekoliko puta od različitih ljudi.

Ostatak teksta možete pročitati na linku OVDJE.