U nastavku ovo nedeljnog članka malo ćemo govoriti o poznatim voditeljkama u regiji, a svakako u poslednjih mesec dana najpominjanija je Jovana Jeremić, koja je preko noći napustila Happy TV. Ona je otišla za puno boljim uslovima koje joj je ponudila Piink televizija, a doobila je i stan od 50 kvadrata na beogradu na vodi, a do sada je živela kao podstanar. 

Svi smo navikli slušati razne skandalozne izjava sa njene strane, a trudila se skoro svih dana nakon toga, bilo da je reč o medijima ili društvenim mrežama da pokaže svoju dozu bahatosti. Mnogi su osudili njenu izjavu kada je rekla da je proteklo vreme zapostavljala svoje rođeno dete zbog karijere, a koliko zapravo voli sebe i svoj posao pokazla je u Ami Dži Šou. 

Ona je naime, gostujući u toj jako gledanoj emisiji, držala samo tablet ispred sebe i gledala koliko puta se šerovala sama emisija koja je išla uživo. Ognjenu Amidžiću jednostavno ništa nije bilo jasno, i zašto mora i tada da prati šta njeni fanovi rade u tom trenutku. A ona mu je odgovorila da jednostavno ne može bez posla, pa čak i kada krene da spava, samo razmišlja kako će zapravo da unapredi svoju karijeru. 

Međutim, nakon svega toga muk i tajac, jer se očigledno malo povukla i posvetila porodici, a sada je izbacila fotku na Instagramu kako kreće sa ćerkom na dugo zasluženi odmor, a na aerodromu im se pridružio i njen suprug, koji je došao da im poželi sretan put. Pogledajte i sami sve slike.