Deejan i Dalila Dragojević zasigurno su par koji je najveću pažnju ove sezone privuka na sebe . Naime , oni su neko koga je javnost do sada imala priliku i privatno da prati , ali su nažalost svoj brak okončali u rijalitiju . Naime , sve je bilo na Dalilinu incijativu ,a verujemo da već znate da je prevarila Dejana sa Filipom Carem. Kako saznajemo , njih dvoje su rešili i da podele imovinu , te su uspeli da se dogovore šta će kome da pripadne.

– Kuću u Gornjem Šepku su zajedno gradili i oboje su ulagali novac u nju. Pošto je sazidana na placu Dalilinog oca, dogovorili su se da posle razvoda pripadne njoj. Dejan joj je prepustio i Jutjub kanal od kog su živeli prethodnih godina, a rešio je i da joj vrati psa Tedija, kog je, dok su bili u “Zadruzi”, čuvao njegov otac Goran. Tražio joj je samo automobil, koji je kupio od novca koji je zaradio u rijalitiju – priča izvor blizak bivšim supružnicima.

Naime ,izvor je istakao da su njjih dvoje svo vreme u rijalitiju bili braku , kao i da je pao dogovor oko podele honorara i nagrade iz rijaltija. – Rešili su da svako zadrži svoj novac. Dalili će posle razvoda ostati montažna kuća koju je osvojila kao drugoplasirana takmičarka “Zadruge 5”, dok će Deki, pored honorara, zadržati i 50.000 evra koje je dobio kao pobednik. Ostatak teksta pročitajte ovde.