Zvezde Granda su emisija koja je u posljednjih 20 i više godina, apsolutno pomela svu moguću konkurenciju kada je u pitanju pronalazak mnogih mladih muzičkih zviezda. Kroz dvije decenije prikazivanja, ona je iznjedrila jako veliki broj izvođača, koji su Saši Popoviću donijeli pravo malo bogatstvo. Sjetimo se samo Milice Todorović, Saše Lazića i ostalih?

Oni su samo neki od imena koji su napravili sjajne karijere, a njoj bi dodali i prošlosezonskog pobjednika Džejlu Ramović, mladu bosanku koja je do sada odnijela najveću i najdominantniju pobjedu u istoriji ovoga takmičenja. Njoj je mentor odmah postala Marija Šerifović, i odmah na startu samog takmičenja znalo se da je to dobitna kombinacija. 

Džejla je sve izdominirala, a Marija Šerifović ju je odmah povela sa sobom na turneju, te su odmah krenule priče kako su njih dvije u emotivnoj vezi. Prema posljednjim informacijama sve ove priče su tek nedavno došle i do Džejliinih roditelja u Goraždu, i kako tvrdi neimenovani izvor, došlo je do velike svađe. Mlada Ramovićka se trudila da objasni da su ove priče začele samo ljubomorne kolege. Međutim, njen otac nije htio ni da zna za ovo, i kako se kaže i navodi, poprilično se naljutio na svoju ćerku, jer gdje ima dima ima i vatre. 

Njeni roditelji su itekako zahvalni Mariji na svemu učinjenom za njenu ćerku, ali samo u domenu prijateljstva. Ne žele da znaju ni za jednu drugu opciju, osim te. Non stop im obećava da će ih upoznati sa dečkom, koji u biti i ne postoji. Vaša mišljenja na ovu temu?