U nastavku današnjeg članka vam donosimo jednu neverovatnu i jako zanimljivu priču , koju je jedan čovek odlučio da podeli s nama. Naime , od kako postoje društvene mreže , često smo u prilici da pogledamo neku priču koju možda u svom životu nikada ne bi imali priku da iskusimo. Tim povodom vam donosimo priču Gorana Stebvanovića , iz mesta Zagorica , kojem se desilo nešto neverovatno.

Naime , ovaj čovek je odlučio da podeli sa javnosti ono što mu je se desilo 2017 godine , za koje je istakao da mu je se desilo veliko čudo za vreme proslavljanja Uskrsa , za koji se zna da je značajan hrišćanski praznnik. Naime , on je istakao da je se na drvetu pojavio vatreni krst .Goran je rekao kako se ovajs veti simbol hriščanstva pojavio na panju, dok je njegova porodica pekla prase. Tako je Goran tada rekao sljedeće: “Vaskrs je za mene tradicionalno najveseliji praznik koji proslavljam s porodicom, a od dede sam naučio da se prase peče za Vaskrs. Ranije smo sve naručivali, ali ove godine sam baš želeo da sam to pripremim za najmilije. Spakovali smo drva, potpalili vatru, a prase stavili na ražanj.

Ostavili smo ga u garaži da se peče i izašli napolje, a posle sat vremena počela je kiša i morali smo da uđemo. Komšija je povikao: “Gledaj, čudo!” Zatim je on nastavio pa je rekao i ovo: “Bog je bio s nama, bilo je začuđujuće i neverovatno! Pojavio se krst od vatre koji je goreo jedno pet minuta, a zatim se plamen proširio. Pa možeš sto metara drva da upališ i neće se tako zapaliti. To je dobar znak od Boga, to znači da je neko tu bio s nama”.