U nastavku ćete moći da pročitate jednu nevjerovatnu priču, a koja je na internetu tu jedna od mnogih. Neki ljudi imaju tu potrebu da neke stvari koje se njima dogode u životu da podijele sa ostalima, a neki to rade čisto da drugi budu spremni da postoje neke mogućnosti da se i njima to desi ili da ih upozore.

Jedna žena po imenu Beki se baš na to odlučila. Beki je tako preko svog profila na društvenim mrežama objavila cijelu ovu priču, a koja je za skroz kratak period postala skroz poznata preko društvenih mreža.

U pitanju je priča gdje se muž od Beki danima žalio na buku koja je dolazila iz njihove wc šolje, pa bi to bilo svakog puta kada bi on pustio vodi i radi toga je odlučio malo da se pozabavi sa istraživanjem o tome i šta je to bilo šta pravi buku koja njemu ide na živce mnogo.

Njen je muž pronašao jedan predmet zapravo kojeg je njegova supruga izgubila prije nekih deset godina. Prvo su pomislili kako su za tu buku krive dotrajale cijevi, ali je svakog puta kada bi njen muž pustio vodu bio isti zvuk i onda je odlučio da to sve otvori i vidi šta se nalazi unutra.

Kako je to Beki napisala preko društvenih mreža, on je istrčao iz wc-a i rekao joj: “Nećeš moći vjerovati šta sam ja to našao u wc-u. “Ajfon sam našao”, a kojeg je Beki izgubila još 2012. godine, dok ga je on imao u svojoj ruci. Ona nije mogla da pronađe nikako taj telefon i kupila je već novi od tada i zaboravila je skroz na to što se dogodilo.