Devedesete godine u našoj regiji su obilježene ratom a u Srbiji je tada vladao kriminal i klanovi su vodili glavnu riječ u državi i imali su veliku moć, ponajprije zato što su imali svoje ljude i na državničkim, političkim i drugim važnim funkcijama.

U to vrijeme su estradne pjevačice vrlo četo padale na šarm ovih opasnih momaka koje su upoznavale na splavovima gdje su nastupale a oni su bili redovni gosti. Jedna od njih je bila i Goca Božinovska koja je bila ludo zaljubljena u Zorana Šijana sa kojim ima i sina Mirka. Ona je u jednom intervjuu otkrila kako su se upoznali i zašto je privukao.

Goca je rekla da je Zoran prije svega bio jaka ličnost koja je imala o svemu svoje mišljenje i stav i bio je pravi autoritet i kako ona kaže, čovjek kojeg bi svaka žena poželjela. Interesantno je da je nju Zoran zaprosio nakon samo dva dana poznanstva a ona je pristala. Znala je dobro kakav stil života on živi i više puta im je policija dolazila u kuću a ona se u takvim situacijama dobro snalazila jer nije tremaroš a pored toga toliko je voljela Zorana da bi za njega uradila sve.

Kako je rekla da joj je tada dao pištolj i rekao da puca u policajce ona bi to i uradila bez imalo razmišljanja. Goca je rekla da je on kod nje poštovao tu hrabrost i snalažljivost i kako je često svojim prijateljima znao reći da kada bi se odlučio da opljačka banku u Švajcarskoj ne bi poveo nikoga od njih nego samo Gocu. Pored Goce i Dara Bubamara je bila u vezi sa Lazarom Dugalićem Lakijem pet godina a na kraju su se i vjenčali ali je brak trajao samo pola godine.