Svima je poznato da je porodica Ražnatović uvećana za još jednog , najmlađeg člana. U ovoj porodici nikada nije dosadno , jer maleni Željko je unio radost i ljubav u njihov dom , i svakodnevno cijelu porodicu ispunjava svojim smijehom.

 

Od kakao je Vlek+jko Ražnatović postao otac , mnogi su mislili da će se on sada malo smiriti , jer je poznato da je prije bio itekako problematičan . i da je često znao da dolazi u nezgodne situacije , kao i u sukobe , zbog svoje prijeke naravi.

 

Veljko se zaista smirio , porodica mu je postala prioritet , ali ipak , svako malo neko mu zna izvući živce , pa se tako on oglasi puem društvenih mreža sa određenim porukama , koje razumije samo on i eventualno osoba kojoj su poruke upućene.

„Nikada lav nije uništio garderobu , mojac jeste. Nikada svrab nije izazvao uk , nego vaška. Nikada malariju nije prenipo medvjed , nego komarac. Crnu smrt nije izazvao panter nego pacov. Za zvijeri znaš kakve su , gnjide su te koje teško primjetiš , a napadaju uvijek i svuda.“ Napisao je Veljko.

 

Mnogi su se zapitali na koga se ova poruka odnosi , ali bokser to nije otkrio. Čekat ćemo da se pojavi neka nova informacija.