Pjevačica Dragana Mirković je jedna od rijetkih koja u javnosti ima razne svađe, rasprave ili bilo kakve incidente sa svojim kolegama i kolegicama. Ona je dugo godina u brakusa Tonijem s kojim ima sina i kćerku.

Međutim, nedavno se u javnosti spekulisalo o tome da Dragana Mirković nije u najboljim odnosima sa Svetlanom Cecom Ražnatović, ali se sada otkrilo da Ceca nije jedina s kojom Dragana nije u dobrom odnosu. Naime, radi se o tome da pjevačica Tina Ivanović dugo vremena također ne priča sa Draganom Mirković jer je, kako se navodi, nepravedno zabranila da se Tina pojavljuje na njenoj televiziji DM Sat, što je Tina prokomentarisala da je nepravedno i da ju je prije toga pokrala.

Tina je iskreno ispričala šta se desilo između njih te je rekla da se njih dvije prije svega nisu posvađale. Skroz se radi o drugoj stvari, u kojoj je ona dosta razočarala Tinu. Kada je Tina bila izbačena iz Granda, uz nju je prva stala Dragana Mirković. Tada se Tina reklamirala na Draganinoj televiziji, zbog čega je došlo do sukoba između Tine Ivanović i Saše Popovića.

 

Tina je otkrila da je ona ta koja je izvukla deblji kraj i da se sve slomilo na njenim leđima. Tina je sve pošteno plaćala Dragani, svaku reklamu i svako pojavljivanje. Kako je Tina još otkrila, ona i njen tim su platili kako treba da se pojavi reklama na njenoj televiziji, ali ona se nije emitovala kako trebala. Očekivala je da bude ispoštovana s njihove strane, ali ipak nije. Kada su je Dragana i Toni pokrali, od tada se njene pjesme ne emituju na DM Satu. Ali je Tina naglasila da je idalje cijeni kao pjevačicu i kolegicu.