U nastavku današnjega članka jedna pomalo već poznata priča, koja je ispričana na 1.000 puta, a to je svakako veze između osoba koje dijeli po nekoliko decenija razlike, što je danas postala i više nego normalna stvar u celom svetu, pa tako i na našim prostorima. Nekada je to bilo itekako retko za videti, ali danas jednostavno svaka druga veza je baš takva, i nikome više to nije nimalo čudno. U svetu šou biznisa i estrade je posebno izražena, tako da svaki dan možemo videti po jedan takav par.

Prije su se stariji muškarci gledali na drugačiji način u odnosu na današnje vreme kada se gleda koliko je težak na bankovnom računu, ili šta ima od nekretnina. Žene tu jednostavno nemaju šta izgubiti, dobiju pažnju, mož i novac, ono što ih svakako i najviše interesuje, a on dobije ego koji je viši nego pre. Danas vam predstavljamo glumca koji ima verovali ili ne, čak 72 godine a slavu je stekao u poznatoj seriji Igre prestolja. Njegovo ime je Čarls Dens i uvijek su mu se sviđale mlađe djevojke.

Prva njegova žena je imala 23 godine i s njome ima dvoje dece a nakon razvoda od supruge upoznao je jako mladu manekenku koja se zove Simon Opelka koja je tada napunila 20 godina. Jednostavno joj nije mogao odoleti, i tako su ušli u emotivnu vezu. Od mnogih je osuđivan zbog toga ali on mnogo ne obraća pažnje na komentare, i uživa u životu punim plućima.

Sad je opet u centru pažnje jer je pokazao novu devojku ali nije se uspio sakriti jer je viđen s njom u vodi, i to gdje su razmenjivali nežnosti, naočigled drugih kupača. Paparaci su jedva dočekali ovu situaciju jer je ovoj devojci mogao i deda da bude.