U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se naše domaće scene , te svakako javnih ličnosti koje je okružuju. Jedna od prvih starleta koja je se sa tim epitetom pojavila u javnosti je svakako Stanija Dobrjević , koju je javnost imala priliku da upozna 2008. godine , a koju je data propratio skandal i to onaj kada su procurile njene intime fotografije , a koje je ona tvrdila da su objavljenje bez njenog znanja.

Ništa mnogo se nije od tada promenilo , te je ona izuzetno poznata i moglo bi se reći da odlično podnosi slavu. Naime , da lepota ćerke mora imati i svoj koren pokazuje činjenica sa nedavnih fotografija sa njenom majkom , koje su izazvale veliku medijsku pažnju . Naime , Stanija je rođena u Hrvatskoj , a kada je započeo rat , cela njena porodica je odlučila da se preseli u Srbiju , a neki određeni period je boravila i u Americi. Atraktivnu starletus u često povezivali sa mnogim poznatim ličnostima , a naročito kada su sportiste u pitanju .

Svako ko je zna za ovu popularnu starletu će se složiti da ona izgleda fenomenalno, te da i u svojoj 37. godini može da pohvaliti izvajanim telom, a pored trenigna i pravile ishrane, za njen izgled je zadužena i genetika. Naime, danas vam predstavljamo Stanijinu majku Slavicu koja je nedavno proslavila svoj 58. rođendan.