Već po naslovu ste mogli da zaključite da ćemo u ovome tekstu malo da govorimo o nekim našim TV voditeljicama a koje su primjer mnogim drugima. Kada malo pređemo po našim regionalnim kanalima, i kada pogledamo sve te voditelje i voditeljice, lako je zaključiti da tu ima baš svega i svačega, te je dosta tu likova koji nemaju neke veze sa voditeljskim poslom sa kojim se bave. Dosta je tu likova kao Jovana Jeremić, koji su neotesani, neadekvatno odjeveni, ali srećom ima tu i lica koji tačno znaju šta rade i rade to na pravi način, a među njima je svakako Irina Vukotić. Ona je pravi primjer, kako se na jako kulturan način može napraviti prava voditeljska karijera.

Kao što je i normalno, ona pokušava da svoj privatni život sakrije od javnosti, te je manje poznato da se ona prije 16 godina udala za  Savu radovića, i to u periodu kada je on bio dijelom jednog rijalitija. Ljubav između njih dvoje se desila veoma brzo, uslijedilo je vjenčanje, a nakon toga su dobili i kćerku Iskru, koja danas ima 16 godina. Irina je veoma aktivna na društvenim mrežama, a tu zna veoma često da postavlja neke fotografije iz privatnog života, pa i sa svojom kćerkom Iskrom, a uvijek te fotografije dobiju veliki broj lajkova i pozitivnih komentara

Iskra je tinejdžerka koja već ima svoja omiljena mjesta za izlaske i za druženja, a nedavno se sa svojom majkom pojavila na jednoj promociji te su mnogi primijetili da je Iskra slika i prilika svoje poznate majke. Ona je na sebi imala crnu haljinu, i crne čizme, a preko tijela je imala ljubičasti detalj. Sa druge strane njena majka je izabrala veoma crvenu kombinaciju, te su mnogi za njih dvije pomislili da su sestre, a ne majka i kćerka.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here