Najosnovnija stvar u svakom domaćistvu kao i najkorisnija stvar svakog kupatila jeste bojler.Bojler je jedan od najkorisnijih stavri u jednom domu, svakodnevno koristimo vuću vodu za tuširanje kao i za sve ostalo što nam je potrebno.

 

Glavno pitanje je svakog domaćinstva jeste „Da li bojler treba gasiti tokom kupanja“. A po tom pitanju sve zavisi od navike potrošača, većina potrošača ne gasi svoj bojler tokom kupanja. Evo kako da smanjite rizik od nesreće u svojim domovima. Bojler kada eksplodira može da uništi čak dva stana, kažu stručnjaci. Odgovorn na pitanje da li treba gasiti bojler tokom kupanja  dao na je direktor elekroinstalaterske radnje Milan Bojičić koji je rako da svaki bojler koji radi 24 sata konstatno troši dosta manje električne energije, te da mu duže traju grijači i da se manje stavra kamenac.

„Isto tako je neophodno iključiti bojler tokom kupanja, to je jedini period kada bojler treba da bude isključen akle mora da bude isključen jer može doći do probijanja grijača“- rekao je Bojičić.