U današnjem članku govorit ćemo o dve mlade zvezde sa domaće estrade , koje su trenutne jedni od popularniji na našoj regiji. Naime reč je o Tamari Milutinović i Urošu Živkoviću. Ističemo da je Tamara svoju popularnost stekla u grupi ” Đavolice ” , te se nakon raspada grupe odlučila i na solo karijeru , koja joj po svemu sudeći odlično ide.

Uroša smo upoznali kao ” Grandovu Zvezdu ” koji iako nije odneo pobedu , stvorio je zavidnu karijeru na kojoj mu mogu pozavideti i neke starije kolege. Za njegov koncert se danas traži karta više , a niđta manje nije i kada je u pitanju popularna pevačica Tamara Milutinović. Uroš i Tamara su odlučili da ukrste svoje pevačke sposobnosti te su nas nedavno počastili i duetom. Ističemo da su Tamara Milutinović i Uroš Živković snimili duet pod nazivom ” Nije realno ” , za medije su otkrili na koji je to način došlo do suradnje između njih dvoje, kao i koliko im je teško bilo da snime spot koji je po svemu sudeći drugačiji od svega do sad što su radili.

– Pesma je već dugo u mojoj fioci i negde sam izabrala tu pesmu i želela da snimimo duet, godinama unazad sam sa njim pričala o tome, sa čime se složio i tako je došlo do toga da smo snimili ovu pesmu, da su nam se glasovi spojili i da je to puklo kako treba – istakla je Tamara , a Uroš je otkrio da li je stvarno jeo crve kako je u spotu, te je na to otkrio da je to samo scenski peformas i da do toga stvarno nije došlo.