U nastavku današnjeg Ćlanka dotaći ćemo se devedesetih godina prošlog veka, a kada je poznato da je mafija vladala celim Balakanom. Naime, tada je najviše bila prisutna u Srbiji, a zahvatila je svakako sva segmentna društva. Samim tim sa porastom kriminala dolazilo je i do većeg broja zatvorenika , pa su samim tim i žene ih jako često iznenada ostavljale , jer i ako bi ih čekale , da bi moglo da potraje i do penzije.

Jedan od jasnih primera može da nam bude Nenad Bujošević – Rambo , a koji danas ima 51 godinu , te je osuđen na 35 godina zatvora a sve zbog ubistva vana Stambolića i četvorostrukog ubistva funkcionera SPO-a na Ibarskoj magistrali, se razveo od svoje supruge Sanje još 2016 godine. Na šok mnogih , Rambo ej poslednjih 20 godina proveo u smaici , a evo šta je njegova supruga ispričala za medije: “Imamo dvoje dece od 20 i 21 godinu i ona su naša neraskidiva veza. Ni pre razvoda nismo imali razmirice. Prosto, breme života je učinilo svoje. Sada smo malo modifikovani spoj. Naš odnos je mnogo normalniji nego u nekim disfunkcionalnim porodicama. Dogovaramo se oko dece, šalimo se..”, izjavila je ona.

Svakako njegova supruga danas ima novog muža, jer svakako živi ide dalje, a sa njim je dobila i ćerku. Sledeći an redu je Nenad Ilić Glavonja, koji ima 46 godina, a na odsluživanju je zatvorske kazne zbog ubistva Stambolića i atentata na Vuka Draškovića. Razveo se od supruge Marije sa kojom ima sina od 20 i ćerku od 17 godina. “Ne znamo šta je tačno bilo između njih. On se razveo posle „Sablje“, negde 2005. godine, dok je bio u CZ-u. Još je tada imao nesuglasice sa suprugom. Ona sada živi u Beogradu sa dekom.”, rekao je izvod blizak ovoj porodici.