U nastavku današnjega članka jedna pomalo morbidna priča koja je povezana sa jednim od najvećih likova u arapskim zemljama svih vremena. Svi odmah pomisle da je Sadam Husein bio najveći egocentrik, ali moramo vam reći da se tu varate, jer je i predsjednik Libije Muhamed Gadafi takošer bio i više nego surov vladar. 

Veliki vojskovođa i generalni komandant Libije, bio je godinama strah i trepet za cijeli svijet, a njegova imperija koju je napravio od nafte i zlata, uvijek je bila trn u oku cijelom zapadu, a sa Amerikom nikada nije imao posebno dobre odnose. Oni su uvijek htjeli komadić tog silnog bogatstva, ali je Gadafi zatvorio granice za bilo šta što je američko. Nije fostojao fast food, coca-cola je bila misaona imenica, filmovi i muzika također su bili striktno zabranjeni. 

Vjerujemo da svi znate da je on bio jedini vladar u svijetu čije je obezbješenje bilo 100% žena, i da ih je sačinjavalo 50 dobro obučenih mladih žćena, koje su bile njegova konstantna svita 24 sata na dan. Sada su isplivali i neki detalji vezano za njegovu pratnju, a to je da je sa njima imao i intimne odnose, i da je stalno bio pod opijatima, a da su one trpile neviđenu torturu sa njegove strane. 

One su imale i specijalno ime “Amazonke”, a njih 5 je u Bengaziju prošle godine izjavilo da bi on sa par njih imao seks, pa bi ih onda prebacivao sinovima. Nakon par dana, dolazili bi i oficiri i sa njima imali seks. Sve je išlo u rok službe, i nisu imale pravo da se žale.