Proteklih mjesec dana porodica Ražnatović j veoma popularna u medijima. Naime , nakon rođenja Cecinog drugog unuka Krstana , vrlo brzo je izašla vijest da im dolazi još jedan član porodice , odnsno da je Cecina kćerka Anastasija u drugom stanju , te da na jesen stiže djevojčica.

 

 

Ceca je jedna od najpoznatijih pjevačica na Balkanu , a njena karijera je dosegla vrhunac , kada se udala za ratnog zločinca i kriminalca Željka Ražnatovića , i s njim dobila dvoje djece. Nakon njegove pogibije , njen privatni život , kao i život njene djece je postao veoma popularan . Mediji često pišu o njima. Veljko je osnovao svoju porodicu sa Bogdanom Rodić iz Titela , a Anastasija će u junu da svoju vezu sa fudbaleom Nemanjom Gudeljom kruniše brakom , prije nego postanu roditelji. Ceca je veoma sretna , jer su njena djeca osnovala svoje porodice i žive sretno sa svojim izabranicima.

 

 

Bogdana je djevojka koja je odrasla u Titelu i ona potiče iz jedne poštene radničke porodice , koja je zahvaljujući svom trudu i radu , postala imućna . Kada je u pitanju Bogdanin izgled ona je imala nekoliko estetskih zahvata. Naime , operisala je nos , jagodice i usne , a iako se u javnosti uvijek pojavljuje savršeno našminkana , nema problema ni da izađe bez imalo šminke. Nedavno je na svom Instagram profilu , koi je privatan , objavila fotografije iz frizerskog salona , i one su počele kružiti mrežom. Naime , Bogdana je ispod fotografija dobijala samo pozitivne komentare na račun njenog izgleda. Bogdana je veoma lijepa i bez šminke , ima lijep i njegovan ten , i vidi se da vodi računa o svojoj koži.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here