Pjevačica Severina je zaista poznata i mnogo se toga pisalo o njoj, a može se reći da se najmanje pisalo oko njene karijere i uspjeha, pa je najviše bila tema oko njenih problema koje je imala u privatnom životu.

Svega toga je bilo u njenom životu, pa tako je često i tema bila njena borba za starateljstvo nad sinom Aleksandrom kojeg ima sa Milanom Popovićem, pa se također i pričalo zbog razvoda kojeg je ona imala od Igora.

Također su bile i neke prepiske koje je imala sa Profirijem koji je navodno dobar prijatelj sa Milanom i da je on imao uticaja na njeno starateljstvo.

Ipak, ovih dana se desila situacija da je ona preko društvenih mreža objavila jednu emotivnu objavu koju je odlučila i da posveti svojoj majci Ani Vučković, pa se i može reći da je ona raznježila fanove i javnost, pa je također na takav način pokazala koliko je ona povezana sa svojom majkom i koliko je voli.

“Ovo je zagrljaj koji je od mene napravio čovjeka, a ovo su ruke koje su meni usadile toplinu i nježnost, te pored toga i njeno srce, njena hrabrost, njeno dostajnostvo, a moja mama je moje najsigurnije utočište”, glasio je opis Severine kojeg je ona objavila uz sliku gdje je pozirala u majčinom zagrljaju.

Za sada je Severina u svome rodnom gradu Splitu, te ona provodi virjeme sa svojom porodicom i sa svojim prijateljima, pa se vidi na slici da je u jednom trenutku ona pustila suzu u majčinom zagrljaju, a sasvim je poznato da ona sada prolazi kroz težak period u svome životu.