Jedan od najpoznatijih voditelja u Srbiji je Milomir Marić koji je urednik na TV Hepi i koji vodi jutarnji program. On je zbog svojih kontroverznih izjava ali i gostiju koje poziva u studio vrlo često tema napisa u medijima a poznato je da je kada je u pitanju njegov privatni život, on već deset godina u vezi sa spisateljicom Vesnom Radusinović.

Kako je sam Milomir više puta ispričao njih dvoje su se upoznali kada je ona imala samo 15 godina a sreli su se ponovo puno kasnije kada je ona nakon razvoda, sa svojim sinom preselila u Beograd. Ona je tokom svoje karijere upoznala jako puno ljudi a neki od njih pripadaju i srpskoj političkoj sceni.

Jedan od njih je bio i ubijeni premijer Srbije Zoran Đinđić sa kojim je bila u priajteljskim odnosima a sama Vesna je nedavno na Tviteru objavila njihovu zajedničku fotografiju a uz nju je napisala dirljive riječi:” Nije se plašio ničega – ni života, ni smrti” i uz to stavila nekoliko emotikona srca.

Da podsjetimo Zoran Đinđić je smaknut 12. marta 2003. godine u atentatu a za ovaj zločin je između ostalih optužen Milorad Ulemek Legija koji se trenutno nalazi u zatvoru i štrajkuje glađu zbog tretmana kakav vlasti imaju prema njemu. Čini se da su Vesna i Đinđić bili bliski jer ovo nije prvi put da ona objavljuje neku uspomenu na njega i svaki put je uz fotku bila i neka potresna objava kojom pokazuje koliko joj je žao što ga više nema i kako će ga se uvijek sjećati.