Jedan od najpoznatijih bosansko hercegovačkih političara je u posljednjih godinu dana Draško Stanivuković koji je postao gradonačelnik najvećeg grada u Republici Srpskoj, Banja Luke i time Miloradu Dodiku nanio veliki udarac štoje on jedva podnio.

Draško je momak koji ima 28 godina i koji ima hrabrosti i samopouzdanja da kaže i pokaže šta misli o svemu i svakome a posljednjih dana se piše i o njegovoj slabosti kada su u pitanju srpske pjevačice a posebno se pominje veza sa Tanjom Savić koju je prva javno pomenula voditeljka Jovana Jeremić koja je ustvrdila da su Tanja i Draško zajedno proveli odmor na Jahorini i da su u vezi još od početka godine.

Navodno je to i razlog zbog čega je Draškova dugogodišnja djevojka Kristina prekinula vezu sa njim a i Tanja se naljutila kada je saznala da je bio u društvu Kije Kockar. Dok se još uvijek niko od aktera ove ljubavne zavrzlame nije javno oglasio na ovu temu, mediji pišu i kako Draškovoj pordici smeta veza sa pjevačicom koja još uvijek nije zvanično razvedena od Dušana sa kojim je imala velike probleme kada je u pitanju starateljstvo nad njihovim sinovima.

Draško je dijete iz bogate porodice a kuća u kojoj živi zajedno sa roditeljima oduzima dah svojim luksuzom. Vila je procijenjena na vrijednost od nekoliko miliona eura a u njoj je i poznata pjevačica Goga Sekulić snimala spot. Inače u njoj s često slikaju i maturanti što porodica dozvoljava i zbog toga je između ostalog Draško i omiljen u svom gradu.