Na srpskoj domaćoj estradi u posljednjih godinu dana apsolutno nemamo nikakvih dešavanja, jer kako je krenula cijela priča sa covidom 19, apsolutno se sve ugasilo. Muzičari sa balkana su u kanalu, niko ništa ne snima, a koncerata aposlutno nema ni na vidiku. Neko ode na neku svadbu u manje mjesto, i tu uzme čiste pare na ruke bez ikakvih poreza. 

Oni malo snalažljiviji, krenuli su nekim drugim poslovima, poput Ere Ojdanića koji se otisnuo u pravcu poljoprivrede i koji na taj način preživljava, a marija Šerifović je primjera radi postala jutjuberka. Imamo i one poput Miroslava Ilića koji imaju jako puno ušteđevine, pa sebi sada mogu pružiti sasvim solidan život. 

Svi se sigurno pitate šta je sa jelene karleuše? Njoj apsolutno ne smeta ova kriza,jer ona živi od društvenih mreža, skandala i afera, tako da i ne osjeti ovu krizu. Ona po Instagram profilu i dalje pokazuje svoje storije sa zimovanja, ali je i nju pritisla porodična kriza, jer je Duško Tošić njen zakoniti muž ušao u jednu aferu, tako da je ona sada po prvi puta povrijeđena u emotivnom smislu. 

Uveliko se šuška da je u vezi sa Anom Jovanović, a jelena Karleuša je odjednom počela postavljati slike, na kojima je u potpunosti na izvol’te. Ono što je interesantno je to da se slikala u kadi punoj ruža, a sličnu stvar je i ana objavila prije 10 dana. Da li je moguće da karleuša kopira nekoga?