Lepa Brena je najpooznatija pjevačica na našim prostorima a u bivšoj državi je smatrana fenomenom zbog toga što je bila predmet obožavanja širokih narodnih masa. Brena je početkom devedestih godina kada je bila na vrhuncu svoje popularnosti upoznala tada najboljeg srpskog tenisera Bobu Živojinovića i udala se za njega i njihov brak traje i dan danas i važi za jedan od najskladnijih na estradi.

U to vrijeme je Boba već imao sina Filipa sa košarkašicom Zoricom Nakić i puno se pisalo o tome da je pjevačica bila krivac za raspad Bobine i Zoricine veze. Također se uvijek špekulisalo o tome kako Bobina prva i sadašnja žena nisu u dobrim odnosima što uopšte nije tačno, čak štaviše oni se jako često druže.

Odamh nakon razvoda su Zorica i Brena uspostavile korektan odnos koji je godinama prerastao u prijateljstvo tim više što je Filip bio sa Brenine strane prihvaćen kao da ga je ona rodila iako sama pjevačica kaže da nikada nije pokušavala da mu zamijeni majku. Ono što je činjenica je i da Brena nikako nije mogla skriviti razvod između Bobe i Zorice jer se on desio prije nego je pjevačica uopšte upoznala svog današnjeg muža.

Zorica se nekoliko godina kasnije udala za Ivu Nakića sa kojim ima dvoje djece i već dugo ne žive u Srbiji Nedavno se pojavila i fotka koju je objavila sama Brena na kojoj se vide ona i Boba i Zorica i njen muž na zajedničkoj večeri što najbolje pokazuje u kakvom su odnosu. Šta vi mislite o ovome?