Pjevčica Nina Badrić je na svojoj društvenoj mreži Instagram izazvala lavinu komenara nakon što je objavila jednu objavu a i broje koegice nisu ostale ravnodušne te su joj komentarisale.

 

Nina važi za jednu od najljepših žena na estradi ona niako ne uspjeva ući u emotivnu ljubavnu vezu i pronaći vog živoog saputnika koji će je moći pratiti u svemu. Naime, mnogi joj joj prilaze ali priča još uvijek nema sretan karaj. Pjevačica Nina svoj ljubavni život krije od javnosti kao zmija noge  ono što je javnost saznnae jeste da je Nina imala jedan brak iza sebe sa Bernardom Kasnićem od koga se razvea još 2009 godine. Imala je i jednu propalu veridb koju je raskinula prije više od dvije godine da dečkom Tinom Bralom biznismenom s kojim je bila u ljubavnoj vezi koji je sedam godina stariji od Nine.

 

Nina Badrić je na svom Insagram profilu okačila ojavu na kojoj je izjavila da svi koji su joj rekli da će bit njihova se pripremaju polako a na što je i Lepa Brena imala komentar na sve to a kometar kao i ojavu Nine možete vidjeti na fotografiji koju vam ostavljamo ispod članka.