Milan Marić je trenutno jedan od naj popularnijih i najtraženijih glumaca u Srbiji, a veliku popularnost je stekao sa svojom ulogom Tome Zdravkovića u filmu ”Toma”. Prije nekoliko dana on se bio pojavio na reviji brenda Boss a tu je bio u društvu nekih, svjetski poznatih osoba, koje su isto dio kampanje ovoga brenda. Kampanja nosi slogan “Be Your Own BOSS“ i poručuje svakoj osobi da treba da iskoristi svoj potencijal do kraja, te da svako ima pravo da svoj život živi po vlastitim pravilima. Šest poznatih osoba su dio ove kampanje, koji su podijelili svoje priče o ličnom uspjehu, u nadi da će da budu inspiracija drugima da u životu budu ono što žele:

U pitanju je o supermodel Naomi Kembel, teniser Mateu Beretiniju, pjevač iz Kolumbije Malumi, glumac iz Južne Koreje Li Min Hou, američki model Džidži Hadidi i kreatorka sadržaja na Tik Toku Kabi Lejn. Iz Srbije su pored Milana Marića na događaju bili prisutni pjevačica Konstrakta, umjetnik Andrej Josifovski i basketaš Dušan Bulut.

Marić ne krije da je veoma ponosan na svoju suradnju sa Bossom, pa je u vezi toga nedavno izjavio:”  Ja sam na tu saradnju jako ponosan. Naime, oni su me podržali i to na najljepši mogući način kad sam zapravo bio nepoznat široj javnosti, i kroz cijelu tu našu saradnju su vrlo korektni. Njihova odjela volim i nadam se da će se ta saradnja i nastaviti. Na promociji koja je održana u Majamiju je glavna zvijezda bila Pamela Anderson, a popularni glumac je cijeli taj šou gledao oz prvih redova.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here